maandag 27 augustus 2012

back from Kos!

Sinds vorige week dinsdag ben ik weer in dit koude kikkerlandje, terug van mijn vakantie in Kos. Ik had het de hele week nog al druk met school spullen regelen, vrienden weer zien en dat soort dingen dus ik kon even niet de tijd vinden om eerder te updaten... Sorry daarvoor. Anyways, mijn vakantie was echt he-le-maal geweldig, ik wil zo graag terug! Mijn beste vriendin Lot was ook mee, dus we hadden samen twee weken lang Kos verkend en geshopt en uitgegaan, het was super.

Een café maakte elke dag een ander figuur in de koffie! (drum is niet van mij, hehe)

op de boot

in de avond, voordat we uiteten gingen

naar het strand

bij het complex

Ook zijn we met de boot (foto 2) een dagje naar Turkije geweest, dat was ook wel leuk maar ik vind griekenland toch nét iets prettiger! Een leuke vakantie dus. Ik heb heel veel geshopt, dus jullie kunnen zeker een shoplog in deze week verwachten.

Ook was vandaag mijn eerste schooldag! Het was niks speciaals, ik heb precies dezelfde klas en mijn mento is wel oké. Het was leuk iedereen weer te zien! Morgen post ik mijn back to school outfit.

xoxo
Masja

maandag 6 augustus 2012

Holiday to Kos




De komende 2 weken zullen er even geen artikelen verschijnen, ik ga namelijk op vakantie naar het prachtige eiland Kos in Griekenland! Ik kom hier nu al tien jaar, en elke vakantie daar is een leuke. Ik ga samen met mijn ouders en beste vriendin. We verblijven in hotel - appartementen complex Pelagos, een mooi complex met alle ruimte die er is. Ik heb er echt super veel zin in! We vertrekken vannacht om twee uur met de trein naar schiphol, en we vliegen om half zes... Weinig nachtrust dus, haha. Gelukkig zijn we rond één of twee uur al bij Pelagos en kunnen we lekker wat slaap inhalen op het strand. Voor iedereen die ook nog weggaat: Fijne vakantie toegewenst, en ik hoop voor iedereen die terug is dat ze lekker uitgerust zijn en een fijne vakantie achter de rug hebben!



xoxo
Masja

zondag 5 augustus 2012

Hardlopen!

In dit artikel geef ik wat persoonlijke tips en vertel ik over hardlopen. Ik hoop hier mensen mee te motiveren, want ik ben blij dat ik me er voor eens en altijd over heen heb gezet en een rondje begon te rennen in het park!




zaterdag 4 augustus 2012

New shoes: Budget tip

 Deze week was ik in de stad en ik liep een winkeltje binnen dat er nog niet zo lang zit: Axi shoes. De etalages oogde vrij goedkoop, je kon de winkel in kijken en overal zie je knal gele dozen met een paar schoenen erop, óveral. Toch zagen de schoenen er niet al te slecht uit: voornamelijk hakken in alle soorten en kleuren, leuk! Dus ik liep naar binnen. Het was er ergd druk en je moest oppassen dat je niet een toren met dozen omstootte, want overal stonden die! Eerlijk gezegt leek het een beetje op zo een winkel waar sommige (ik niet, daar ben ik te nieuwsgierig voor, haha!) niet gezien in willen worden, omdat het zogenaamd 'niet cool en te goedkoop' is... Dit alles had ik de winkel vergeven na dat ik twee paar hele leuke schoenen had afgerekend!


donderdag 2 augustus 2012

I dyed my hair!

Laatst schreef ik over karamel kleurig haar, en dat ik het zo mooi vind. Nou, gister heb ik het geverfd! Het is niet echt zoals de foto's in het artikel, maar ik wist al dat dat alleen te krijgen was met high lights. Toch waagde ik het om het gewoon te verven en het heeft goed uitgepakt, ik ben er namelijk heel tevreden over!


VOOR